DE 3 PIRAMIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De 3 Piramiden. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 20:17 Er zijn produkten op de kaart die hij zelfs niet meer verkoopt. Bezorgtijd 30' later. De prijzen zijn niet hetzelfde op takeaway als bij hun op de kaart. Als je op voorhand betaald dan moet je het verschil terplaatse betalen. Mag dit wie is er in fou
21 aug 2022 om 19:53 2de keer op rij dat ik bestel en dat op het moment van levering ik telefoon krijg dat ik moet zelf gaan afhalen. Deze keer kon ik zelf niet gaan dus heb betaald en gewacht voor eten dat ik nooit heb ontvangen.... zeer teleurstellend.
10 aug 2022 om 8:06 Ben zelf moeten gaan halen. Er was helemaal geen begrip aan de telefoon. Hij zei 3 keer "u eten staat klaar" toen ik zei dat ik nt kon. drankjes ter compensatie. Het was smaakloos. Beide pizza's. (Werd er iets van ingredint vergeten in het deeg??)
27 jul 2022 om 11:08 Frieten waren beetje zwart. En niet vriendelijk bij leveren van hier is uw bestelling
20 jul 2022 om 23:42 Ondanks verschillende telefoontjes waar we steeds ander excuus kregen werd het eten meer dan een uur te laat geleverd, was dan ook nog eens verkeerde bestelling. En als je dan nogmaals belt zeggen ze da je maar moet proeven en leggen ze af... tja...
2 jul 2022 om 20:11 Top
27 mei 2022 om 20:42 Super vriendelijk en super lekker een aanrader voor iedereen dat graag iets lekkers eet
18 apr 2022 om 20:31 Bezorgen niet te velm,wel een compensatie gekregen van de eigenaar
7 apr 2022 om 20:30 Geen smaak in het eten
15 mrt 2022 om 14:21 Eten was lekker en warm toen het aankwam maar het heeft langer geduurd en meerde keeren moeten uitleggen hoe de bezorger kon leveren de vraag werd ook merede keer gesteld of ik het niet kon afhalen kortom goed eten maar niet tevreden met levering
14 mrt 2022 om 20:36 Op tijd gekeverd. Eten was nog perfect warm..