DE 3 PIRAMIDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De 3 Piramiden. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 20:53 Had zogezegd de bestelling niet ontvangen. Wou per se dat ik via de folder bestelde in het vervolg. Er was geen rijst meer, hoe kan je nu zonder rijst zitten als je maar dat en frieten geeft? En probeerde me nadien nog 2 euro extra te laten betalen!
6 mei 2024 om 10:49 Bestelling was niet klaar (waarschijnlijk zelfs nog niet aan begonnen) Doordat prijzen nog niet aangepast waren op takeway.com nog €8 moeten bij betalen Bij thuis komst bleek het slaatje te mankeren!!!
4 mei 2024 om 22:19 Online besteld en betaald Helaas ter plaatse nog moeten bijbetalen Kip was smakeloos en uitgedroogd Bestelling was niet correct (verkeerd gerecht) Frieten onsmakelijk Kleine porties en onsmakelijke presentatie Ons zien ze er niet meer
9 apr 2024 om 20:14 Het eten was onsmakelijk gepresenteerd en ook nog foutieve sauzen. Heel onvriendelijk en dan nog het verschil moeten bijbetalen nadat ik de bestelling en betaling op takeaway heb verricht. Wordt eens tijd dat deze op takeaway verwijderd wordt.
31 mrt 2024 om 21:54 Wij hadden online een bestelling geplaatst maar op het gekozen uur was de bestelling niet klaar. De rijst was ook al veel te gaar. Kwaliteit was niet goed.
15 feb 2024 om 20:17 Er zijn produkten op de kaart die hij zelfs niet meer verkoopt. Bezorgtijd 30' later. De prijzen zijn niet hetzelfde op takeaway als bij hun op de kaart. Als je op voorhand betaald dan moet je het verschil terplaatse betalen. Mag dit wie is er in fou
21 aug 2022 om 19:53 2de keer op rij dat ik bestel en dat op het moment van levering ik telefoon krijg dat ik moet zelf gaan afhalen. Deze keer kon ik zelf niet gaan dus heb betaald en gewacht voor eten dat ik nooit heb ontvangen.... zeer teleurstellend.
10 aug 2022 om 8:06 Ben zelf moeten gaan halen. Er was helemaal geen begrip aan de telefoon. Hij zei 3 keer "u eten staat klaar" toen ik zei dat ik nt kon. drankjes ter compensatie. Het was smaakloos. Beide pizza's. (Werd er iets van ingredint vergeten in het deeg??)
27 jul 2022 om 11:08 Frieten waren beetje zwart. En niet vriendelijk bij leveren van hier is uw bestelling
20 jul 2022 om 23:42 Ondanks verschillende telefoontjes waar we steeds ander excuus kregen werd het eten meer dan een uur te laat geleverd, was dan ook nog eens verkeerde bestelling. En als je dan nogmaals belt zeggen ze da je maar moet proeven en leggen ze af... tja...
2 jul 2022 om 20:11 Top